UA

UA


БУДІВНИЦТВО ТА ДЕВЕЛОПМЕНТ

Illustration

Будівельна індустрія є одним з найважливіших секторів економіки будь-якої країни, розвиток якого напряму впливає на багато інших галузей економіки держави (виробництво, банківська сфера, сфера обслуговування й т.д.).
Юрлайн є досвідченим юридичним консультантом будівельних компаній, власників торгових площ, девелоперів, українських та іноземних інвесторів з усіх питань, що виникають під час реалізації проектів з будівництва та управління нерухомістю, зокрема: будівництва багатоквартирних житлових комплексів, готелів, офісів, логістичних комплексів, таких елементів портової інфраструктури як об’єктів для приймання, сушки, зберігання та перевалки зерна й інших проектів.

Юрлайн надає комплексну юридичну підтримку на всіх етапах реалізації Ваших проектів у сфері будівництва та управління нерухомістю, в тому числі щодо залучення фінансування, оформлення взаємовідносин з інвестиційними партнерами, відведення земельних ділянок, планування діяльності, розробки всієї необхідної документації для реалізації ваших проектів. Фахівці Юрлайн здійснюють участь в переговорах, а за необхідності й у вирішенні судових спорів.
Команда відзначена в розділі «Real Estate, Construction, Land» в Ukrainian Law Firm 2020 - A Handbook for Foreign Clients.


ФАХІВЦІ