UA

UA

Міжнародна науково-практична конференція

Міжнародна науково-практична конференція "Десяті юридичні диспути з актуальних проблем приватного права" присвячена пам'яті Є.В. Васьковського

З ім'ям видатного правознавця, доктора цивільного права Євгена Володимировича Васьковського пов'язано багато глибоких, фундаментальних праць у сфері цивільного права, цивільного процесу, морського торгового права, організації адвокатури, юридичної етики, юридичної техніки, тлумачення норм права та неабиякий арсенал знань, отриманих в результаті здійснення адвокатської практики, які залишаються актуальними і сьогодні.

Сьогодні, 28.05.2021, на базі ОНУ імені І.І. Мечникова відбулася щорічна Міжнародна науково-практична конференція "Десяті юридичні диспути з актуальних проблем приватного права", присвячена пам'яті Є.В. Васьковського (до 30-ї річниці проголошення незалежності України). Захід проходив у режимі онлайн-конференції.

Програма заходу була насичена цікавими науковими доповідями. Спікерами конференції також стали керуючий партнер "Юрлайн" Володимир Зубар з темою щодо проблем участі юридичних осіб публічного права у цивільних правовідносинах та юрист Хріщева Олександра, яка доповіла про перспективи вдосконалення законодавства про сільськогосподарську кооперацію в Україні.