UA

UA

Партнери ЮФ «Юрлайн» розповіли про особливості роботи на одеському ринку юридичних послуг

Партнери ЮФ «Юрлайн» розповіли про особливості роботи на одеському ринку юридичних послуг

Партнери ЮФ «Юрлайн» Олег Кутателадзе і Володимир Зубар в інтерв’ю для правового інформаційного поля ЮРЛІГА розповіли про актуальні особливості ринку юридичних послуг в одеському регіоні.

«На одеському ринку юрпослуг присутні  спеціальні суб’єкти, наприклад порти, що мають свою специфіку. Для Одеси це серйозна відмінність, що виокремлює її серед інших міст», – розповів Олег Кутателадзе.

Партнери висловили свою думку з приводу конкуренції в регіоні та переваг позиціонування команди ЮФ «Юрлайн» як фахівців, які знаються на особливостях діяльності одеського бізнесу. Інвестиційні проекти транспортної галузі вимагають висококваліфікованого юридичного супроводу, який надає ЮФ «Юрлайн».

Олег Кутателадзе і Володимир Зубар також розповіли про найближчі виданнях, які будуть випущені в рамках проекту Центру дослідження права ім. Савіньї.

«Цього року вийде «Теорія цивільного процесу» Михайла Івановича Малініна. Вже вийшов третій том Савіньї, будуть ще четвертий і п’ятий, це основна робота Савіньї. Також плануємо видати дві базові роботи Савіньї «Теорія володіння» та «Історія римського права в середні століття», – говорить Володимир Зубар.

Детальніше за посиланням.