UA

UA

Позиція ЮФ «ЮРЛАЙН» щодо участі в юридичних рейтингах у воєнний час

Позиція ЮФ «ЮРЛАЙН» щодо участі в юридичних рейтингах у воєнний час

Шановні колеги!

Для нашої фірми участь у юридичних рейтингах була завжди важливим заходом.  Вже вісім місяців Україна відважно бореться, відстоюючи не лише свою територіальну, але й енергетичну, економічну та культурну незалежність від російського агресора. Багато хто з юристів 24 лютого одними з перших за покликом серця взяли до рук зброю. Сьогодні наші колеги, незалежно від соціального статусу та поважних регалій, захищають Батьківщину на лінії зіткнення фронту. Тим самим, вони відважно дарують нам надійний тил і роблять все можливе, аби інші працювали на економіку країни, змушуючи українське серце битися, наповнюючи фінансові артерії країни життєво необхідним кровопостачанням.

Кожен з фахівців сьогодні справно робить свою професійну справу. Юристи продовжують відстоювати справедливість у судах та борються за демократичні цінності, на яких має будуватись та сама Україна, яку ми так хочемо бачити після своєї перемоги над російськими загарбниками. Журналісти, в свою чергу, щодня обробляють тони важливої інформації, доносячи до нас головні новини та цінну аналітику.

ЮРЛАЙН високо цінує роботу, яка проводиться професійними юридичними виданнями України під час щорічних досліджень ринку якості юридичних послуг, результати яких публікуються у збірнику «50 провідних юридичних фірм України», "Лідери ринку" та ін. Ми поважаємо будь-яку працю, що виконується в нинішніх складних умовах та готові фінансово підтримувати діяльність професійних незалежних ЗМІ. Бажаємо, щоб після нашої перемоги талановитий колектив журналістів так само залишався невіддільною частиною українського юридичного ринку й продовжував заохочувати нас до подальшого прогресу.

Водночас партнерами нашої компанії прийнято рішення в цьому році утриматись від участі в рейтингах і дослідженнях, які ранжують та порівнюють роботу українських юридичних фірм в даних несприятливих для бізнесу умовах. Вважаємо, що під час війни картина вітчизняного юридичного ринку навряд чи буде відображена повноцінно.  

Віримо, що невдовзі ми всі знову повернемося до мирного життя, стабільної та процвітаної економіки й улюблених юридичних проєктів!

З глибокою повагою,

Команда ЮРЛАЙН