UA

UA

ШКОЛА АМЕРИКАНСЬКОГО ПРАВА В ОДЕСІ 2018-2019

ШКОЛА АМЕРИКАНСЬКОГО ПРАВА В ОДЕСІ 2018-2019

Сучасний юрист має відповідати все більш високим вимогам щодо професійної компетенції та освіти. Розуміючи таку необхідність і одночасно перепони, які виникають у юристів, які відчувають недостатність українського диплому про вищу освіту і бажають отримати престижну освіту за кордоном, ЮФ “Юрлайн” виступила партнером запровадження в Одесі унікальної програми.

Юрлайн спільно з Центром американського права (Center of American Law) та Chicago-Kent College of Law (IIT) презентують програму «Школа американського права в Одесі» («School of American Law in Odesa»).  

Школа американського права в Одесі має на меті надати практикуючим юристам, адвокатам, нотаріусам, прокурорам, суддям, державним урядовцям, представникам юридичної науки та бізнесу і всім зацікавленим особам можливість поглибити знання в області американського та міжнародного права, прослухавши pre-LL.M. курс в Україні, з подальшим отриманням LL.M. в США лише за 5 місяців.

Програма School of American Law in Odesa буде проходити в офісі ЮФ «Юрлайн» вже другий рік. У 2017-2018 навчальному році програму успішно закінчили 13 адвокатів та юристів.

За детальною інформацією звертайтесь:

– за тел. +38 (048) 738 08 93

– пишіть нам: a.nguien@jurline.ua

 Сторінка Facebook: fb.me/SAL.Odesa