UA

UA

Співробітники ЮФ “Юрлайн” взяли участь в дружньому турнірі з боулінгу

Співробітники ЮФ “Юрлайн” взяли участь в дружньому турнірі з боулінгу

24 жовтня 2014 в боулінг-клубі Папашон пройшов дружній турнір з боулінгу Одеського відділення Асоціації юристів України.

В турнірі взяли участь шість команд, які представляли юридичні фірми регіону: Юридична фірма «Юрлайн», Юридична фірма «АНК», Міжнародна юридична служба Interlegal, Юридично-консалтингова компанія «Де-юре», Юридичне бюро Сергєєвих, Юридична фірма «Лексітер».

За правилами турніру кожна команда повинна була зіграти по три раунди, після яких загальний командний залік ділився на кількість учасників в команді і виводилася середньоарифметичне число балів. За результатами гри переможцем турніру стала команда «Лексітер», срібним призером стала команда «Де-юре», бронзовим – «АНК».

Глава Одеського відділення Асоціації юристів України Світлана Панова подякувала всім учасникам змагання за гру, зазначивши, що з кожним роком ряди учасників щорічних неформальних заходів в рамках АПУ поповнюються, помітно зростає інтерес до спортивних змагань, які зміцнюють командний дух і формують майданчик для неформальних комунікацій між юристами.