UA

UA

СУД, ГРОМАДЯНИ, СУСПІЛЬСТВО, ДЕРЖАВА: СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ ЗМІН

СУД, ГРОМАДЯНИ, СУСПІЛЬСТВО, ДЕРЖАВА: СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ ЗМІН

12 листопада 2021 р. партнери "Юрлайн" Віталій Черкес та Олександр Вовк взяли участь у зйомці демонстраційного фільму на тему практичного застосування у судовому процесі «Правил організації ефективного цивільного судочинства».

Вказані правила розроблені суддями пілотних судів Одеської області, адвокатами Ради адвокатів Одеської області та прокурорами Прокуратури Одеської області в рамках міжнародного проекту "СУД, ГРОМАДЯНИ, СУСПІЛЬСТВО, ДЕРЖАВА: СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ ЗМІН" за підтримки Уряду Королівства Нідерландів та організаційного супроводу Одеської обласної організації Всеукраїнської громадської організації "Комітет виборців України" та запроваджуються за підтримки експертів Утрехтського університету (Королівство Нідерландів).

Правила спрямовані на підвищення ефективності здійснення цивільного судочинства, скорочення строків розгляду справ та запровадження єдиних підходів до вирішення спорів.

Фільм демонструє поведінку адвокатів та суду у реальній спадковій справі, яка розглядалася Малиновським районним судом м. Одеси, та під час якої були застосовані «Правила організації ефективного цивільного судочинства».