UA

UA

Юридична фірма «Юрлайн» оголошує ІІ стипендіальний конкурс для студентів

Юридична фірма «Юрлайн» оголошує ІІ стипендіальний конкурс для студентів

ЮФ «Юрлайн» оголошує про проведення ІІ стипендіального конкурсу серед студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів Одеси.

Наша фірма сприяє розвитку талановитої молоді, чиї професійні інтереси пов’язані з юридичною практикою і тому заохочує молодих правників прийняти участь у стипендіальному конкурсі. Переможці ІІ конкурсу на здобуття іменних стипендій юридичної фірми “Юрлайн” отримають стипендію та можливість стажування в ЮФ «Юрлайн». Стипендіальний конкурс проходитиме у два етапи. На першому етапі учасникам пропонується самостійно вирішити практичні завдання з різних галузей права та надіслати свої відповіді на розгляд стипендіальної комісії. За результатами першого етапу конкурсу стипендіальна комісія обирає 10 найкращих робіт, автори яких будуть запрошені до участі у другому турі. Учасники другого туру відвідують співбесіду з провідними фахівцями фірми в офісі ЮФ «Юрлайн».

1 місце – стипендія розміром 10 000 грн та можливість стажування в ЮФ «Юрлайн»;

2 місце – стипендія розміром 8 000 грн та можливість стажування в ЮФ «Юрлайн»;

3 місце – стипендія розміром 6 000 грн та можливість стажування в ЮФ «Юрлайн».

Анкети та відповіді на завдання першого етапу приймаються на електронну пошту competition@jurline.ua до 23 грудня 2015 року включно.  

З усіх питань звертайтесь за електронною адресою competition@jurline.ua або за тел. 048 738 08 93.  

Скачати завдання ІІ стипендіального конкурсу 2015

Скачати анкету учасника ІІ стипендіального конкурсу 2015

Скачати положення  про ІІ стипендіальний конкурс 2015