UA

UA

Юридична фірма «Юрлайн» визначила 14 учасників другого етапу «стипендіального конкурсу»

Юридична фірма «Юрлайн» визначила 14 учасників другого етапу «стипендіального конкурсу»

В нашому стипендіальному конкурсі взяли участь багато студентів. Членів Стипендіальної комісії приємно вразила хороша підготовка учасників конкурсу і те, що студенти поряд із набуттям теоретичних знань у ВУЗі також цікавляться їх практичною реалізацією.

Стипендіальна комісія виражає вдячність кожному із студентів за участь у першому етапі стипендіального конкурсу, за ініціативність, працездатність, прагнення до застосування на практиці отриманих теоретичних знань. Сподіваємося, що завдяки нашому стипендіальному конкурсу, Ви набули новий досвід, котрий допоможе у подальшій практичній реалізації знань для вирішення різних поставлених задач у сфері професійної діяльності.

Робота кожного студента була вивчена членами стипендіальної комісії, до складу якої ввійшли провідні юристи ЮФ «Юрлайн»: Зубар Володимир Михайлович, керуючий партнер, Панова Світлана, асоційований партнер, Черкес Віталій, асоційований партнер, Рязанов Олексій та Іноземцев Олексій, радники.

Кожному із учасників першого етапу стипендіального конкурсу бажаємо гарного старту юридичної кар’єри та запрошуємо для подальшої співпраці у наступних конкурсах, які буде проводити ЮФ «Юрлайн».

Враховуючи той факт, що нами була отримана велика кількість робіт від учасників конкурсу, котрі показують достатньо високий рівень знань їх авторів, стипендіальна комісія  прийняла рішення збільшити кількість учасників другого етапу стипендіального конкурсу до 14 чоловік.

Вітаємо 14 обраних учасників, які перейшли до другого етапу стипендіального конкурсу!