UA

UA

Юрлайн – провідна юридична фірма Одеського регіону

Юрлайн – провідна юридична фірма Одеського регіону

Юридична фірма «Юрлайн» знову визнана юридичною фірмою №1 південного регіону за результатами щорічного рейтингу «50 провідних юридичних фірм України у 2016 році» видавництва «Юридична практика».  

Декілька судових справ, які супроводжували юристи Юридичної фірми «Юрлайн» відзначені в рейтингу найбільших публічнихсудових і арбітражних справ, а також у рейтингу 20 найбільших публічних спорів у сфері оподаткування. Крім цього, Юрлайн входить до переліку провідних юридичних фірм України за критеріями фінансової ефективності та обсягу доходів.  

Щорічний рейтинг «50 провідних юридичних фірм України» ґрунтується на різнобічному незалежному дослідженні українського юридичного ринку, яке з 1997 року проводиться українським юридичним тижневиком “Юридична практика”. Рейтинг формується за низкою критеріїв, серед яких – фінансова ефективність, супроводжувані угоди і судові справи, обсяг доходів та кількість юристів.

Юрлайн є однією з найбільших юридичних фірм південного регіону, яка надає повний спектр юридичних послуг для бізнесу. Визнання фірми в такому рейтингу надихає нас надавати клієнтам найкращі послуги на усе більш конкурентному юридичному ринку.