UA

UA

Юрлайн в ТОП-50 провідних юридичних фірм України

Юрлайн в ТОП-50 провідних юридичних фірм України

Юрлайн утримує свої професійні позиції на юридичному ринку України, що підтверджується результатом щорічного рейтингу «50 провідних юридичних фірм України» за версією видання Юридична практика.  

Традиційно Юрлайн входить в ТОП-3 юридичних фірм Південного регіону, в ТОП-5 професіоналів в галузі «Морське право», а також до переліку провідних юридичних компаній з фінансової ефективності.  

Щорічний рейтинг «50 провідних юридичних фірм України» видання Юридична практика ґрунтується на різнобічному незалежному дослідженні українського юридичного ринку, яке щорічно проводиться з 1997 року. Рейтинг формується за низкою критеріїв, серед яких – дохід за 12 місяців, кількість юристів, фінансова ефективність, кількість проведених великих угод, рейтинг визнання, експертна оцінка.

Юрлайн є однією з найбільших юридичних фірм південного регіону, що надають повний спектр юридичних послуг для вітчизняного й іноземного бізнесу. Визнання у всеукраїнському рейтингу надихає нас постійно покращувати якість наших послуг і розширювати спектр спеціалізацій для надання нашим клієнтам найефективнішого сервісу.