UA

UA

Юрлайн входить в довідник Ukrainian Law Firms 2018: A Handbook for Foreign Clients

Юрлайн входить в довідник Ukrainian Law Firms 2018: A Handbook for Foreign Clients

Юрлайн признана в 16-м выпуске Ukrainian Law Firms 2018: A Handbook for Foreign Clients («Украинские юридические фирмы: справочник для иностранных клиентов»). Это издание ежегодно публикуется на английском языке для потенциальных клиентов, международных организаций, государственных органов, посольств и консульств, миссий, а также практикующих юристов.

У поточній редакції каталогу Юрлайн високо оцінюється в практиках Агробізнес, Антимонопольне законодавство, Корпоративне право/M&A, Інфраструктура, ІТ/Телекомунікації та ЗМІ, Вирішення спорів, Нерухомість, будівництво, земля, Податкове і трансферне ціноутворення, а також Транспорт: авіація, морські перевезення. У спеціалізації Портова інфраструктура фірма увійшла в трійку кращих.

Керуючий партнер Володимир Зубар рекомендований ULF 2018 за індивідуальну професійну експертизу в галузі морського права. Довідник також відзначає Світлану Панову в області ІТ / Телекомунікації та ЗМІ, Віталія Черкеса в практиках Вирішення спорів та Податкове і трансферне ціноутворення, Максима Капеліста в практиках Вирішення спорів і Транспорт: авіація, морські перевезення, а також Олексія Рязанова в сфері Нерухомість, будівництво, земля і Транспорт: авіація, морські перевезення.

Професійні послуги Юрлайн охоплюють регіональні, національні та зарубіжні ринки. Її безперервне зростання демонструє добре скоординовану спільну роботу всіх фахівців команди.